БРЕМЕННИ

ПАКЕТ БЪДЕЩА МАМА СТУДИО
180 лв (10 снимки + 1 бр. принт 15х21)

ПАКЕТ БЪДЕЩА МАМА ВЪВ ВАШИЯ ДОМ
250 лв (15 снимки + 1 бр. принт 20х30)

ПАКЕТ 9 МЕСЕЦА
350 лв  (18 снимки общо (по 2 снимки от всеки месец по време на различните етапи от бременността) + 1 бр. колаж с всички снимки + 1 бр. принт 20х30)

*Цена на всеки следващ избран кадър: 15 лв

Бременността е много личен и специален период в живота на бъдещата майка. Именно затова държа на разговор и среща с нея преди снимките. Идеята е да обсъдим заедно цялостната концепция на фотосесията. Бъдещият татко също може да участва в снимките. Важни аксесоари и детайли, които бихме могли да включим в снимките са положителен тест за бременност, снимки от гинеколога, биберон, бебешки обувчици и други. Студиото не предлага дрехи за бременни.

В деня на снимките ще научите и датата на получаване на готовия снимков материал.
*** При всеки пакет получавате съответния брой снимки на хартиен носител във формат 10х15 и в дигитален вариант чрез линк***

НОВОРОДЕНИ

ПАКЕТ НОВОРОДЕНИ – СТУДИО
180 лв (10 снимки)
*Цена на всеки следващ избран кадър: 15,00 лв

ПАКЕТ НОВОРОДЕНИ – ВЪВ ВАШИЯ ДОМ
220 лв. (10 снимки)
*Цена на всеки следващ избран кадър: 15,00 лв

Цените са за едно новородено или новородени от едно семейство. Най-подходящият период за снимки на новородено е периодът от първите три седмици след раждането. Снимките могат да се състоят в студиото или във Вашия дом. Не е нужно да предвиждате никакви дрешки за снимките, бебчето ще бъде снимано с дрешки, шалове, пеленки и аксесоари осигурени от студиото. Всичко се пере и дезинфектира преди и след всяка фотосесия. Донесете водичка, биберон, храна (ако не кърмите), памперси. Фотосесията за новородено може да отнеме доста време (3-4 часа), така че се заредете с търпение. Не е задължително таткото да присъства, това го решавате Вие. Можете да вземете вода и храна и за Вас за всеки случай. Доверете ми се напълно при носенето, приспиването, повиването и позиционирането на Вашето бебче. Ще приготвя няколко сета и декори по моя преценка. В студиото ще бъде достатъчно топло, за да се чувства Вашето бебчо комфортно.

В деня на снимките ще научите и датата на получаване на готовия снимков материал.
*** При всеки пакет получавате съответния брой снимки на хартиен носител във формат 10х15 и в дигитален вариант чрез линк***

ИЗПИСВАНЕ

ПАКЕТ РЕПОРТАЖ И ИЗБРАНИ МОМЕНТИ
В рамките на един час в болничното заведение – 180 лв

ПАКЕТ РЕПОРТАЖ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ
По време на пристигането на бебчето в рамките на един час – 220 лв


Получавате готовия снимков материал в срок от две седмици в дигитален вариант чрез линк. Заплащането се състои в деня на ангажимента. По Ваше желание можете да получите снимките и на хартиен носител или да бъда изработена фотокнига срещу доплащане.