ПАКЕТ МИНИ – 250 лв САМО ЗА СТАРА ЗАГОРА

Пакет МИНИ включва репортажни снимки по време на целия ритуал и снимки с гостите в двора на църквата след края на ритуала.
Получавате 60 – 80 обработени снимки в дигитален вариант и 20 снимки на хартиен носител 10х15 по Ваш избор. Срокът на получаване на готовия снимков материал е 30 – 40 дни след датата на снимане.


ПАКЕТ СТАНДАРТ – 370,00 лв

Пакет СТАНДАРТ включва кратка семейна фотосесия, снимки по време на ритуала и снимки с гостите в двора на църквата след ритуала.
Фотосесията се състои 30 минути преди ритуала в двора на църквата и преди пристигането на всички гости. В нея участва само семейството (родители + дете или деца). Снима се целия ритуал и след това се правят снимки с гостите в двора на църквата.
Получавате 80 – 100 обработени снимки от ритуала в дигитален вариант, 10 обработени снимки от фотосесията и 30 снимки на хартиен носител 10х15 по Ваш избор. Срокът на получаване на готовия снимков материал е 30 – 40 дни след датата на снимане.


ПАКЕТ ЛУКС – 720,00 лв

Пакет ЛУКС включва кратка семейна фотосесия, репортажни снимки по време на целия ритуал, снимки с гостите в двора на църквата след риатуала, изработването на луксозна фотокнига и един час в заведение.

Фотосесията се състои 30 минути преди ритуала в двора на църквата и преди пристигането на всички гости. В нея участва само семейството /родители + дете или деца/. Снима се целия ритуал и след това се правят снимки с гостите в двора на църквата.
Получавате 150 – 200 обработени снимки от ритуала в дигитален вариант, 10 обработени снимки от фотосесията и 30 снимки на фотохартия 10/15 см по Ваш избор. Също така получавате и луксозна фотокнига 20х20 със снимки от празника. Срокът на получаване на готовия снимков материал и фотокнигата е 30 – 40 дни след датата на снимане.


*Услуга експресно получаване в рамките на 2 дни след датата на
събитието: + 250 лв

За да запазите дата и час за Свето Кръщение е необходимо капаро в размер на 50% от крайната сума на избрания пакет. Доплащането се състои в деня на ангажимента.
При ангажименти извън град Стара Загора се заплащат допълнителни разходи. Моля, направете конкретно запитване.